Over Kart Service Brabant

Ton van de Burgt

Foto-Ton

Ton opereert al vanuit zijn jeugd in de kartsport. Samen met zijn vader heeft hij z’n 15 jaar de kart sport beoefend en heeft dan ook op nationaal niveau al zeker zijn strepen verdiend.

Na zijn opleiding in de auto & metaal techniek is hij gaan werken op Circuit park Berghem, maar na drie jaar op het circuit had hij toch meer ambities voor het technische gedeelte in de kartsport.

Hierdoor is Ton terecht gekomen bij Hans van der Ham, Kombikart Racing Parts in Son en Breugel. Hans heeft destijds Ton alle fijne kneepjes van het vak geleerd zowel op motorisch als kart technisch gebied.
Vervolgens hebben zij ook samen Kombikart Racing Parts tot een bloeiend bedrijf gemaakt, waar met destijds een eigen kart merk vele kampioenschappen zijn binnen gehaald zowel op nationaal als Internationaal niveau. Tevens heeft hij 15 jaar nauw samengewerkt met de Motorenfabriek Rotax Oostenrijk en in Nederland de Rotax Max klassen op de kaart gezet. En bovendien niet te vergeten alle innovaties en ontwikkelingen binnen Kombikart racing parts op technisch en organisatorisch gebied begeleid.

Na 25 jaar werkzaam bij Kombikart racing parts werd het dan ook tijd voor een volgende stap, een nieuwe uitdaging…..Kartservice Brabant!

Wat kunnen wij u bieden

Parolin Karts

Kartservice Brabant importeert exclusief Parolin karts vanuit Italië naar Nederland.
Parolin karts staan overal ter wereld bekend als zeer competitief zowel op het circuit als in de portemonnee. Hierdoor word voor vele aankomende coureurs het karten betaalbaar gemaakt.

Naast de verkoop en onderhoud van nieuwe & gebruikte karts kunnen wij voor ieder een compleet pakket leveren om de perfecte start te maken in de kartsport.
Want een vertrouwd adres met kwalitatief goede spullen is de basis voor een duurzame kartsport carrière.

Info

Voor meer informatie over Kartservice Brabant en zijn service & diensten.. Surf even op de website of neem contact op met Ton van de Burgt.

0